Čas prijave in odjave

Čas prijave je od 15.00.
Čas odjave je do 11.00.

Rezervacijski pogoji

Uporabnik spletne strani se zavezuje, da nam ob oddaji rezervacije poda aktiven e-naslov in nas pooblasti, da ga uporabljamo za namene obveščanja in preverjanja v zvezi z rezervacijo. V primeru, da uporabnik ni  elektronsko ali telefonsko dosegljiv oz. nam posreduje napačen ali neveljaven elektronski naslov, si pridržujemo pravico do stornacije tovrstne rezervacije.

 

Plačilni in odpovedni pogoji
  • Pri rezervacijah, opravljenih več kot 30 dni pred prihodom, je obvezno plačilo 30% depozita (pologa). Vplačan depozit je vračljiv do 30 dni pred prihodom, kasneje pa brezplačna odpoved ni več mogoča in vplačani depozit postane nepovračljiv (strošek odpovedi). Preostali znesek v višini 70% (oz. razlika) mora biti predplačan do 14 dni pred prihodom in je v celoti nepovračljiv.
  • Pri rezervacijah, opravljenih do 30 dni pred prihodom, je potrebno takojšnje predplačilo v celotnem znesku, ki je nepovračljiv.

 

Dodatna ponudba

Vsa dodatna ponudba, ki jo ponujamo, je na voljo le na povpraševanje in v primeru razpoložljivosti.

Pravila bivanja v Villi Anatai

Da bo vaše bivanje kar se da prijetno, velja v sobah za goste in skupnih prostorih Ville Anatai ‘zaveza umirjenosti’.

V notranjosti Ville Anatai ni dovoljeno kaditi. V primeru kajenja (ne glede na substanco) bo vašemu računu dodan strošek čiščenja v višini 200 EUR.

Še posebej si prizadevamo, da so našim gostom na voljo čiste sobe. V primeru večjih madežev ali poškodb naše lastnine soglašate s plačilom čiščenja v višini vsaj 50 EUR.

Dodatne stroške, povezane s sobo, boste poravnali ob odjavi.

Domači ljubljenčki so dovoljeni ob predhodni potrditvi (odvisno od razpoložljivosti zaradi omejenega števila sob). Doplačilo za bivanje ljubljenčka znaša 20 €.

Želimo vam prijetno bivanje.

Vaša Villa Anatai